Kad uzeti komarnik?

Komarnici su postali sastavni deo opreme svakog morednog stana ili kuće. Nije samo dekorativna već i veoma praktična primena komarnika. Posebno u lednjem i jesenjem delu godine.

Važno je da dobro razmislite o tome od kog materijala želite da budu vaši komarnici. Obično se ljudi dvoume između PVC i aluminijumskih komarnika. Najbolji izbor su aluminijumski komarnici jer su mnogo dugotrajniji i čvršći od onih od PVC-a.

To je važno jer želite pouzdanu i dugotrajnu zaštitu od insekata. Komarnici se ne kupuju svaki dan, pa kad ih već ugrađujete, birajte one najbolje jer će duže trajati.

Novac koji uložite će se višestruko isplatiti jer komarnici drastično poboljšavaju kvalitet vašeg života, naročito ako vi ili vaši ukućani imate alergijske reakcije na ujede komaraca, polen ili strah od insekata. Postaće vaša svakodnevica i nećete moći da zamislite život bez njih.

Komarnici se ugrađuju sa spoljne strane prozora ili vrata i veoma su izloženi raznim atmosverskim uticajima, zato je važno da njihov kvalitet bude na visokom nivou.

Za savet o komarnicima pozovite na telefon 035/242-398 ili pišite na mail sezamautomatik@gmail.com

Leave a Reply