Rolo i garažna vrata

Ponuda na tržištu veoma je široka a naš tim preporučuje:

Rolo vrata su dobila taj naziv zato što se otvaraju i zatvaraju poput roletni, tj. tako što se njihovi segmenti uvijaju oko osovine i smeštaju u kutiju koja se nalazi iznad. Koriste se za lokale, industrijske objekte, garaže, skladišta i slično. Znači, imaju veoma široku namenu.

Na tržištu postoje aluminijumska rolo vrata sa dvostrukim zidom i specijalnom izolacionom ispunom u sredini. Ukoliko toplotna izolacija nije prioritet, onda izbor može da padne na neki od mnogobrojnih modela koji nemaju ovaj dodatni sloj. Garaža kojoj je izdvojen dvorišni objekat može imati rolo vrata od čelika, aluminijuma ili pvc-a.

Rolo vrata štede prostor. Isitna, za objekte koji nemaju dovoljno kvadrata, svaka ušteda je bitna. Kada su otvorena, rolo vrata zauzimaju minimalan prostor, jer su tada složena, tj. uvijena u kutiji. Vrata koja nisu rolo otvaraju se tako što klize po šinama, a to su segmentna ili kipujuća vrata. Ili imaju šarke i otvaraju se na klasičan način. Ona zauzimaju dodatni prostor i kada su u otvorenom položaju. Takođe, za sam proces otvaranja i zatvaranja kipujućim vratima potrebno je dodatno slobodno mesto i unutra i spolja. Nasuprot tome, rolo vrata pružaju mogućnost da se svaki centimetar objekta mudro iskoristi.

Za lokale, industrijske objekte i skladišta važno je da vrata pružaju dodatnu bezbednost. Idealna u ovim prilikama su čelična rolo vrata. Čelik je čvrst i jak materijal, otporan na udarce i mehanička oštećenja. Vlasnici lokala se sve češće odlučuju da prostor zaštite ovim tipom rolo vrata. Kao i sva druga, ona zauzimaju minimalno prostora, lako se njima rukuju, pouzdana su i postojana.

Rolo vrata mogu se naručiti u mnogo boja i nijansi. Postoji čitava paleta boja koje su u ponudi. Ukoliko je reč o lokalu, dobra praksa je da se rolo vrata spolja brendiraju sloganom ili logoom kompanije.

Dovoljno je pozvati na 035/242-398 ili poslati upit putem maila na sezamautomatik@gmail.com , da bi ste dobili najbolje savete i preporuke za vaša rolo ili garažna vrata.

Leave a Reply